Varumärket REQ

REQ står för Renewal – FÖRNYELSE och erbjuder ett nytt spännande produktsortiment med många smarta säljprodukter som ökar Din inkomst på salongen. Vi har studerat minsta lilla detalj i olika produkter och gjort förbättringar för att göra varje behandlings- teknik enklare, snabbare, miljö- och användarvänlig med optimalt slutresultat. Ett nytt komplett utbildningsprogram med fler valmöjligheter och större flexibilitet som ger eleverna en bredare bas och större möjligheter efter avslutad REQ utbildning.

REQ står för Experience – ERFARENHET. Karin Ström – en av nagelbranschens mest erfarna personer och den mest välmeriterade i Sverige på tävlingssidan. 17 st Nailympics guld, 4 gånger Grand Champion, Europamästare 8 gånger och 15 st SM-guld talar sitt tydliga språk. Genom daglig kontakt med kunder, undervisning, utprovning av nya material och en internationell referensram så har Karin den perfekta plattformen för att utveckla REQ:s produkter till en absolut toppnivå i kvalitet, design och funktion.

REQ står för Quality – KVALITET. I en bransch som domineras av märken från ”over there” känns det extra spännande och utmanande att få presentera en ny serie med svenska rötter. För Dig som kund kommer det att märkas framför allt i plånboken då REQ:s produktsortiment kommer att ha ett mycket konkurrenskraftigt pris men med en produktkvalitet i yttersta världsklass.